Want your
own Fotopage?








 
MiSSNADIAnMrSHUKOR's
http://s83.photobucket.com/albums/j286/amynadia/?action=view&current=DSC00490_edited-1.jpg
By: Miss Nadia n Mr Shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Aug-2007 22:44 Email | Share | Bookmark
PERTANDINGAN PERMAINAN TRADISIONAL CONGKAK........!!!

Ngeh ngeh.....aku sambung update lagik.... aku dah siap wat persiapan tuk acara yang akan aku handle....so nak gak promote acara yang aku handle nih........harap2 adelah yang nak g meramaikan lagi Tg. Belungkor- Changi Fiesta '07.....mesti korang dah tertengok iklan kat tv3 or terdengar kat radio hot fm pasal fiesta nih.......aku punya acara dijangka bermula pada pkul 10pagi.....so, aku dah wat banner n pas utk anak2 buah dibawah naunganku.... tapi yang sedihnyer banner tu takleh upload laa kat cni....tiap kali upload kat photobucket dia problem....nyampah

aku punyer nih...!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net