MiSSNADIAnMrSHUKOR's
http://s83.photobucket.com/albums/j286/amynadia/?action=view&current=DSC00490_edited-1.jpg
By: Miss Nadia n Mr Shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Aug-2007 10:44 Email | Share | | Bookmark
Backdated entry....

erra
taufik
ezlynn
View all 5 photos...
ah haa.........dah lame nak post entry nih tapi tak bleh.....so, nilah keje yang aku dah wat ahad lepas di Terminal Feri Tanjung Belungkor sempena Tg. Belungkor- Changi Fiesta '07......

sedih tau...ramai artis datang....tapi tak sempat aku nak snap gambar aku ngan diorg....
erra fazira.....

taufik batisah.... dia wat muka seh...eksen tau....

aku laa...

aku lagi.....

sume gambar nih aku curi dari kamera ija....hohoho

so, enjoice.....
[color=darkred]
[/color]


Thursday, 16-Aug-2007 18:36 Email | Share | | Bookmark
happy besday to my best frens.....


ngeh...ngeh....entry kali nih khas tuk member aku sorang nih....arini besday dia....aku dah wish kat dia kol 12mlm tadi.....tp, kat cni aku nak wih sekali lagi...bleh kan??? entry ni khas tuk dia.....

wawa or adhwa.....aku hope sangat yang ko akan:

~ BAHAGIA DUNIA N AKHIRAT...
~ SENTIASA DIREDHAI....
~ BERJAYA DALAM SEGALA BIDANG....
n yang paling penting....
~ SUDI JADI KAWAN YANG MEMAHAMI AKU.....


Wednesday, 8-Aug-2007 23:50 Email | Share | | Bookmark
TERHENGAT ZAMAN DOLU-DOLU.........

our show.......
ngah menari......
wif cikgu siti...
View all 7 photos...


haha....tetiba jer time edit2 gambar kat bawah tu aku terperasan gambar lama2 aku.......time aku join kelab zapin LPJ.......seronok tapi ade penat ckit....

Cikgu kiteorg mmg best.... kiteorg dari zero n tak tau pape pasal seni tarian zapin nih dah bleh cipta step tarian sendiri n bleh ajar bebdk lain....

Dulu...time balik keje.....kiteorg dah kumpul kat bilik latihan n berlatih sampai cikgu kiteorg datang.......cikgu kiteorg name KAK SITI dari YAYASAN WARISAN JOHOR....dia mmg pakar dalam seni tarian........mmg syok belajar...tapi kena tahan maki hamun dia....dia open n profesional......n yang penting bleh terima pendapatan kiteorg....hehe.....

Kiteorg sempat gak wat show kat luar........dalam majlis2 besar LPJ.......huhu ......ade banyak kenangan aku ngan team aku nih time berlatih n show........kiteorg nih mmg jenis giler2 time bljar....kekadang cikgu kiteorg naik bengang ngan perangai kiteorg....

So aku letak la gambar2 aku nih........mane yang aku ade simpan lagi....selebihnyer kat my multiply page....http://amynadia.mutiply.com


Wednesday, 8-Aug-2007 22:44 Email | Share | | Bookmark
PERTANDINGAN PERMAINAN TRADISIONAL CONGKAK........!!!

Ngeh ngeh.....aku sambung update lagik.... aku dah siap wat persiapan tuk acara yang akan aku handle....so nak gak promote acara yang aku handle nih........harap2 adelah yang nak g meramaikan lagi Tg. Belungkor- Changi Fiesta '07.....mesti korang dah tertengok iklan kat tv3 or terdengar kat radio hot fm pasal fiesta nih.......aku punya acara dijangka bermula pada pkul 10pagi.....so, aku dah wat banner n pas utk anak2 buah dibawah naunganku.... tapi yang sedihnyer banner tu takleh upload laa kat cni....tiap kali upload kat photobucket dia problem....nyampah

aku punyer nih...!!!


Wednesday, 8-Aug-2007 10:20 Email | Share | | Bookmark
NAK WAT PROMO CKIT.....TG. BELUNGKOR -CHANGI FIESTA '07...!!!

huhu.....aku sajalah nak promote....dalam minggu nih...aku bz sangat wat persediaan tuk program nih....program nih ofis aku anjurkan kat cwangan opis kiteorg iaitu kat Terminal Feri Tanjung Belungkor.....kat daerah kota tinggi tau....semestinya dalam negeri johor.....

nilah banner tuk promotion....softcopy yang ori tak dpt diambik.....aku edit jpeg format jer....hikhik


So, ade macam2 aktiviti dalam program nih.....termasuklah pertandingan congkak, futsal n timbang bola......ade persembahan artis2 terkenal like erra fazira ....taufik batisah...adam af....ezlynn....n ramai lagi laa.....manyak cangat.....nak tau kenalah datang.....yang pasti mmg happening....

Aku kena handle pertandingan congkak.... .nanti aku citer plak pasal hal congkak tuh.......entry nih utk promo karnival jer dulu .....daa...... .
[color=darkred]
[/color]


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net